VID pateicība par SIA "Kuldīgas siltumtīkli" darbu

08/05/2017

"Jūs esat Latvijas bagātība un spēks. Jūs esat paraugs tam, kā godprātīgi veidot un attīstīt uzņēmējdarbību, ievērojot visas tiesību aktu nianses arī tad, kad to pārmaiņas sāk nogurdināt," teikts pateicībā, kuru "Kuldīgas siltumtīkliem" atsūtījusi VID ģenerāldirektore Ilze Cīrule.

"Pateicībā par jūsu darbu arī šogad Valsts ieņēmumu dienests (VID) īpaši strādās, lai mazinātu administratīvo slogu mūsu sadarbībā.

Līdz 2018. gada 1. aprīlim VID neplāno jūsu uzņēmumā veikt nodokļu kontroles pasākumus. To darīsim tikai tad, ja to noteiks normatīvie akti vai konstatēsim būtiskus nodokļu normatīvo aktu neievērošanas gadījumus, t.sk. nodokļu nenomaksas riskus."

Pateicībā norādīts, ka patlaban VID diskutē ar uzņēmējus pārstāvošām organizācijām un citiem sadarbības partneriem par uzlabojumiem Padziļinātās sadarbības programmā, lai "Kuldīgas siltumtīklu" ieguldījums Latvijas ekonomikas attīstībā tiktu atbilstoši novērtēts. 

"Plānojam izstrādāt jaunus kritērijus, kas ļaus kļūt par Padziļinātās sadarbības programmas dalībniekiem vai saglabāt savu vietu tajā bez liekiem apgrūtinājumiem.

Mēs zinām, cik svarīga godprātīga uzņēmuma pastāvēšanai un attīstībai ir godīga konkurence, tādēļ ar savu darbu un atbalstu sekmēsim jums līdzvērtīgu uzņēmuma skaita pieaugumu," tā teikts pateicībā, novēlot noturēt savu biznesa veiksmi un radoši kaldināt izaugsmi nākotnē.