Remontdarbu laikā dažās adresēs nebūs karstais ūdens

07/09/2018

Lai veiktu maģistrālās siltumtrases remontu, dažām adresēm Kuldīgā no 12. septembra 8.00 līdz 14. septembra 17.00 tiks pārtraukta karstā ūdens padeve.

Remontdarbi var ietekmēt klientus šādās adresēs:

Pilsētas laukumā 2, 4 un 4A (Swedbank), Liepājas ielā 44 (veikals “Drogas”), 46, 48 (Valsts ieņēmumu dienests), 49, 50, 52 un 54, Mucenieku ielā 35, 35A un 35B, Sūru ielā 2 (veikals “Rimi”).

Jāpiebilst, ka ne visās šajās adresēs tiek padots karstais ūdens. Tajās, kur tas netiek padots, var būt tikai iespējami nelieli traucējumi apkures sistēmā.

Vēršam arī iedzīvotāju uzmanību uz to, ka sakarā ar siltumtrases tīklu remontu, apkopi un profilaksi, iespējami siltumapgādes traucējumi visā pilsētas teritorijā.

Pēc sistēmas darbības atjaunošanas lūdzam klientus ziņot  pa tālruni 26193500, ja tiek novērotas kādas izmaiņas.

Jau vēstījām, ka, lai sagatavotos nākamajai apkures sezonai un savlaicīgi atklātu iespējamās bojājumu vietas siltumtīklos, SIA “Kuldīgas siltumtīkli” vasarā veic siltumtīklu pārbaudes.

Pēc trases apsekošanas konstatēts, ka trases remonts jāveic vienā no maģistrālās siltumtrases posmiem Kuldīgā. Lai remontdarbus varētu veikt, nepieciešams atslēgt karstā ūdens padevi. Līdz ar to iedzīvotāji remontdarbu laikā nesaņems karsto ūdeni.

ANITAS ZVINGULES teksts un foto