Apkures sezona beigusies

12/05/2021

Iestājoties īsti vasarīgiem laika apstākļiem, apkures sezona ir beigusies SIA “Kuldīgas siltumtīkli” apkalpotajos objektos.

SIA “Kuldīgas siltumtīkli” valdes priekšsēdētājs Andris Aniņš, atskatoties uz aizvadīto apkures sezonu, pauž, ka tā bija gara, laiks bija mitrs un drēgns, un ziemā, salīdzinot ar pāris iepriekšējiem gadiem, arī auksts. Netrūka arī izaicinājumu, ar kuriem siltumtīklu speciālisti veiksmīgi tikuši galā.

Uzņēmuma vadītājs pateicas kurināmā materiāla piegādātājiem par šķeldas kvalitātes noturēšanu, kas ir ieguldījums ilgtermiņa sadarbībā un ekonomiska siltuma ražošanā, novēršot dažādas tehniskas problēmas katlumāju darbībā.

Paldies klientiem, kuri novērtē saņemto siltumenerģiju un par to laikus norēķinās!

Sezonas laikā kā kurināmais materiāls tika izmantota šķelda, granulas un malka. Siltumenerģija tiek ražota deviņās katlumājās – Kuldīgā un vairākos Kuldīgas novada pagastos.

Beidzoties apkures sezonai, “Kuldīgas siltumtīkli” visu darbaspēka jaudu varēs ieguldīt dažādos būvdarbos – šogad plānots izbūvēt jaunas siltumtrases un siltummezglus, nosiltināt siltumtrases daudzdzīvokļu māju pagrabos, veicināt un piedalīties ēku kopējās siltuma sistēmas sakārtošanā, lai novērstu situāciju, ka vieniem salst, bet citiem ir karsti un veikt virkni citu darbu. Pie lielākajiem darbiem minama siltumtrases pārbūve Priedainē un jaunas katlumājas celtniecība Padurē.