Priedainē padots siltums!

01/10/2021

Esam priecīgi paziņot, ka naktī veiksmīgi darbībā palaista arī Priedaines katlumāja! Darbus beidzām 2.00 naktī, bet prieks, ka uzpildītas un siltums padots lielākajai daļai Priedaines daudzdzīvokļu dzīvojamo māju!

Līdz ar to visas "Kuldīgas siltumtīklu" kaltumājas šobrīd jau darbojas pilnā sparā!

Šodien turpinām atlikušo Priedaines māju uzpildīšanu un pieslēgšanu - "Tērces", "Meldrus" un dažas Rūpnīcas ceļa mājas.

Savukārt jaunnedēļ siltums tiks pieslēgts arī lielāko parādnieku mājai - "Ābeļkalniem", Priedainē. Lūdzam iedzīvotājus norēķināties par saņemto siltumenerģiju, jo ēka aizvien vēl ir parādā par pagājušajā sezonā saņemto siltumenerģiju - tuvu gada apgrozījumam!

Vēršam uzmanību, ja gadījumā nesilst radiatori, tad nepieciešams tos atgaisot! Aicinām katru dzīvokļa īpašnieku iesaistīties šajā darbā un palīdzēt arī kaimiņiem pie mājas iekšējās sistēmas atgaisošanas.

Paldies izturīgajiem "Kuldīgas siltumtīklu" darbiniekiem, kuri paveikuši neiespējamo, jo no astoņiem remontatslēdzniekiem šodien darbspējīgs ir vairs tikai viens. Vairāki sasirguši ar koronavīrusa izraisīto slimību Covid-19, bet dažus skārušas citas veselības problēmas. Vēlam veselību!

Jau vēstījām, ka šogad visapjomīgākie būvdarbi siltuma infrastruktūras sakārtošanā veikti Kurmāles pagasta Priedainē, kur pilnībā nomainītas visas esošās – savu laiku nokalpojušās siltumtrases caurules un izbūvētas jaunas. Darba apjoms – 1,5 km ar kopējo rūpnieciski izolētu plastmasas cauruļu garumu 3 km.

Attēlā: Naksnīgajās debesīs redzams, ka arī Priedaines katlumājas skurstenis kuras, kas liecina, ka siltums ir padots!