Priedainē apkuri plānots padot šonedēļ

27/09/2021

Intensīvs darbs turpinās pie Priedaines siltumtrašu pārbūves/izbūves. Šonedēļ plānots uzpildīt trases, kas iet cauri mežam uz Rūpnīcas ceļu. Ja viss veiksies labi, tad nedēļas nogalē - līdz 2. oktobrim - Priedainē tiks palaista apkure.

Sākotnēji mājām siltums tiks padots bez pieslēgtiem siltummezgliem (kā tas bija agrāk), un tad siltummezgli tiks uzlikti apkures sezonas laikā.

“Priedaines ciemā apjomīgās trašu pārbūves tika veiktas, lai soli pa solim dotos tajā virzienā, lai “Kuldīgas siltumtīkli” varētu nodrošināt kvalitatīvu siltumenerģijas piegādi un lielai daļai no mūsu klientiem Priedainē nebūtu ik gadu jāturpina salt! Darbi ir aizkavējušies vairāku iemeslu dēļ, no kuriem galvenais bija projekta sarežģītā saskaņošana, jo skar dažādus zemesgabalu un ēku īpašniekus. Darbos esam iesaistījuši arī papildspēkus ar vietējiem būvniekiem un arī no kaimiņu novada. Ja viss plānotais izdosies, tad siltumu varēsim nodrošināt šīs nedēļas beigās. Un nākamo etapu ar māju mezgliem īstenosim jau apkures sezonas laikā,” pauž SIA “Kuldīgas siltumtīkli” valdes priekšsēdētājs Andris Aniņš.

Paldies, uzņēmumam “Grobiņas SPMK” un elektromontāžas uzņēmums “KCE” par sniegto atbalstu būvniecības darbos!

Attēlā:  „Atmodas”, Priedaine, Kurmāles pagasts, Kuldīgas novads.