Turpina pieslēgt apkuri

27/09/2021

Pēc namu apsaimniekotāju un māju vecāko lūguma, “Kuldīgas siltumtīkli” turpina pievienot apkurei aizvien jaunus objektus, kā arī turpina būvniecības darbus Priedainē, lai nedēļas beigās arī šī ciema iedzīvotāji varētu saņemt siltumu.

Māju pārstāvji, kuri izteikuši vēlmi uzsākt apkures sezonu un tehniskais nodrošinājums to ļauj, jau saņem "Kuldīgas siltumtīklu" centralizēto siltumapgādi.

Apkure padota šādām ēkām:

Kuldīgā - Baznīcas 5, 7 un 9, Dārza 12, Dzintaru 2, 6, 9 un 10, Gaismas 3, 4, 5, 7 un 11, Kalna 5, 8, 11 un 20, Ķelšu 2 un 2A, Liepājas 14, 24, 35, 37, 49, 54,  Mucenieku 35, 35A un 35B, Pilsētas laukums 2, 3, 4  un 4A, Piltenes 14, 23, 26 un 28, Planīcas 2, 4, 6, 8, 10, 12 un 14, Pureņu 4A, Rātskunga 2, Strautu 1, Torņa 5, Vakara 1 un 6, Ventspils 15A un 16, Virkas 22 un 25.

Kuldīgas novada pagastos - Lieknes, Liepas, Teikas un Liepziedi Padurē, Manģenes 1, 4, un 10 Mežvaldē. Apkure padota arī ēkām Pelčos.

Jāziņo, ja nesilst!

Diemžēl atsevišķām mājām ir problēmas ar apkures sistēmas atgaisošanu, kas rada situāciju, ka dažās telpās joprojām ir auksti. Šādos gadījumos lūdzam zvanīt pa tālruni 63322833.

Fiksēti arī gadījumi, kad iedzīvotāji veikuši nesaskaņotu radiatoru nomaiņu, kas ietekmējusi un radījusi sarežģījumus ēkas kopējai apkures sistēmai.

Dzintaru 8, Kuldīgā

Šovakar pēc plkst. 18.00 tiks uzpildīta daudzdzīvokļu dzīvojamā māja Dzintaru ielā 8, Kuldīgā, lai arī šajā ēkā varētu uzsākt apkures sezonu.

Jelgavas 38, Kuldīgā

Šonedēļ norisināsies darbs pie ēkas Jelgavas ielā 38, lai arī šajā daudzdzīvokļu ēkā varētu padot siltumu.

Priedainē

Intensīvs darbs turpinās pie Priedaines siltumtrašu pārbūves/izbūves. Šonedēļ plānots uzpildīt trases, kas iet cauri mežam uz Rūpnīcas ceļu. Ja viss veiksies labi, tad nedēļas nogalē - līdz 2. oktobrim - Priedainē tiks palaista apkure.

Sākotnēji mājām siltums tiks padots bez pieslēgtiem siltummezgliem (kā tas bija agrāk), un tad siltummezgli tiks uzlikti apkures sezonas laikā.

“Priedaines ciemā apjomīgās trašu pārbūves tika veiktas, lai soli pa solim dotos tajā virzienā, lai “Kuldīgas siltumtīkli” varētu nodrošināt kvalitatīvu siltumenerģijas piegādi un lielai daļai no mūsu klientiem Priedainē nebūtu ik gadu jāturpina salt! Darbi ir aizkavējušies vairāku iemeslu dēļ, no kuriem galvenais bija projekta sarežģītā saskaņošana, jo skar dažādus zemesgabalu un ēku īpašniekus. Darbos esam iesaistījuši arī papildspēkus ar vietējiem būvniekiem un arī no kaimiņu novada. Ja viss plānotais izdosies, tad siltumu varēsim nodrošināt šīs nedēļas beigās. Un nākamo etapu ar māju mezgliem īstenosim jau apkures sezonas laikā,” pauž SIA “Kuldīgas siltumtīkli” valdes priekšsēdētājs Andris Aniņš.

Paldies, uzņēmumam “Grobiņas SPMK” un elektromontāžas uzņēmums “KCE” par sniegto atbalstu būvniecības darbos!

Padurē

Priecīga ziņa - nedēļas nogalē darbu sākusi atjaunotā Padures katlumāja, nodrošinot siltumu četrām daudzdzīvokļu dzīvojamām mājām.

Pateicība

Lai darbi, uzsākot apkures sezonu, ritētu vēl raitāk, kāda kundze no Virkas ielas 25, Kuldīgā, izteikusi “Kuldīgas siltutmīklu” darbiniekiem sirsnīgu pateicību par paveikto apkures nodrošināšanā. Vairāki "Kuldīgas siltumtīklu" tehniskie darbinieki ir saslimuši, līdz ar to pārējiem nākas strādāt dubultā, arī brīvdienās un ārpus darba laika, turklāt ļoti saspringtā laika grafikā, tādēļ katrs šāds uzmundrinājums un iedrošinājums ir ļoti svarīgs. Paldies Jums par labo!

Mēs gādājam par Jūsu siltumu! Un vēlreiz paldies par sapratni!