Mar

Juri, paldies par ieguldījumu “Kuldīgas siltumtīklos”!

31/03/2021

Šodien, 31. martā, pēdējā darba diena “Kuldīgas siltumtīklos” ir inženierim Jurim Hofmanim, kurš pēc gariem darba gadiem dodas pelnītā atpūtā.

Lasīt visu >>

Aleksandram Zabarinam 25 gadu darba jubileja

25/03/2021

25. martā SIA "Kuldīgas siltumtīkli" Remontdarbu daļas vadītājam Aleksandram Zabarinam aprit 25 darba gadi, kopš uzsāktas darba gaitas šajā uzņēmumā. No sirds apsveicam!

Lasīt visu >>

Priedainē pārbūvēs siltumtrasi

22/03/2021

„Top projekts – skices jau gatavas, un izvietojums ir skaidrs. Nākamais solis ir atjaunot tos posmus un atzarus, kuros trase jau izbūvēta,” tā par Kurmāles pagasta Priedainē pārbūvējamo siltumtrasi stāsta "Kuldīgas siltumtīklu" valdes priekšsēdis Andris Aniņš.

Lasīt visu >>

Padurē būvēs jaunu katlumāju

18/03/2021

Šovasar lielu darbu iecerēts veikt Kuldīgas novada Padurē, kur SIA “Kuldīgas siltumtīkli” plāno būvēt jaunu katlumāju, kas aizstās esošo, ar malku kurināmo.

Lasīt visu >>

Gads darbiem piepildīts

17/03/2021

SIA “Kuldīgas siltumtīkli” šogad plāno izbūvēt jaunas siltumtrases un siltummezglus, nosiltināt siltumtrases daudzdzīvokļu māju pagrabos, veicināt un piedalīties ēku kopējās siltuma sistēmas sakārtošanā, lai novērstu situāciju, ka vieniem salst, bet citiem ir karsti un veikt virkni citu darbu.

Lasīt visu >>

Manģenes ielā 6 izbūvēts siltummezgls

17/03/2021

Rumbas pagasta Manģenes ielā 6 ar dzīvokļu īpašnieku lēmumu izbūvēts siltummezgls, kas ir pirmais solis kvalitatīva siltuma saņemšanai iedzīvotājiem, kuri dzīvo šajā 24 dzīvokļu ēkā.

Lasīt visu >>

Kā neizjaukt apkures sistēmas balansu

16/03/2021

Tipiska situācija daudzdzīvokļu namos mūsdienās – vienam karsti, otram salst, bet rēķini visiem vienādi. Būtiskākais iemesls – izjaukts kopējais mājas apkures sistēmas balanss.

Lasīt visu >>

Patērētā siltumenerģija februārī

16/03/2021

Apkopota informācija par siltumenerģijas patēriņu 2021. gada februārī SIA "Kuldīgas siltumtīkli" apkalpotajos objektos Kuldīgas novadā. Vidējā gaisa temperatūra Kuldīgā februārī bija -4 grādi.

Lasīt visu >>

Izbūvē siltumtrasi Mākslas un radošajam klasterim

01/03/2021

SIA “Kuldīgas komunālie pakalpojumi" sadarbībā ar SIA "Kuldīgas siltumtīkli” speciālistiem topošajam Mākslas un radošajam klasterim, Kalpaka ielā 4, Kuldīgā, izbūvē siltumtrases posmu 34 metru garumā.

Lasīt visu >>